Catering - Gostilna Čop


POKLIČITE  03/567-62-22, 041/407-966  ALI REZERVIRAJTE PREKO E-POŠTE  INFO@GOSTILNACOP.SI     REZERVIRAJ 


 
 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Catering ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
 
 
Naredite nepozaben vtis na povabljene

Bogate reference, čut za prefinjenost, obvladovanje protokolarnega bontona, brezhibna organizacija in postrežba Čop catering tima zagotavljajo “crème de la crème” vsebino vašemu dogodku.

Z dodelanimi stili postrežbe, z unikatno pripravljenimi jedilniki in pogostitvijo sledimo vaši osebni noti, želenim barvam, zgodbi, celostni podobi … Nepozabno kulinarično popotovanje pripeljemo k vam domov, na poslovne dogodke, na poroke, na prosto ali kamor koli drugam.

Zato ni pomembno, ali pripravljate eleganten poročni sprejem za 200 ljudi na prostem, protokolarni dogodek v dvorani ali praznovanje abrahama za prijatelje in sorodnike kar pri vas doma.

Pomembno je, da za vse potrebno poskrbimo mi, da se lahko vi sprostite in uživate v samem dogodku.

Vsak vaš dogodek prepletemo s “fil rouge” (rdečo nitjo) mojstrskega kulinaričnega doživetja ter izbranega sloga-stila postrežbe:
 
 
Za stran Po grajsko

Postrežba v prepoznavnem grajskem slogu na vaše krožnike prinaša bogato kulturno dediščino in vas razvaja kot prave graščake. Poskrbljeno je za vsak detajl; od popolne imitacije kostumov brez zadrg, lončene posode, servisa … do izbranih jedi in začimb, ki z vsakim grižljajem ujamejo pridih srednjeveškega časa.
   
Za stran Meščansko

Skozi prefinjen jedilnik in originalno kostumografijo zasije meščanska nota vaše pogostitve. Vse od tipičnih meščanskih oprav, servisa in postrežbe vas popelje v čas meščanskih pogovorov, visokih klobukov ter damske prefinjenosti.
   
Za stran Poslovno

Upoštevanje protokolarnega bontona, unikatni jedilniki in profesionalna postrežba bodo pustili nepozaben odtis na vaših poslovnih partnerjih. Celotna catering postrežba je na vašo željo usklajena z vašo celostno grafično podobo in namenom dogodka.
   
Za stran Po kmečko

S kmečkim pridihom domačnosti podoživite pristno življenje naših prednikov ter okusite dobrote slovenske tradicionalne kuhinje.
   
Za stran Po želji

Sledite svoji domišljiji in vašim gostom pripravite nepozabno pogostitev po knapovsko, po ekološko … ali povsem po vaše. Naša kreativnost ne pozna meja. Slog catering postrežbe lahko izbirate glede na dogodek, kraj dogajanja ter sezono, prilagodimo pa se tudi s pestro izbiro barvnih izborov tako hrane kot dekoracije.
   
Za stran Božično-novoletno

Pričarajte čarobno decembrsko vzdušje, s praznično urejenim ambientom, detajli in skrbno izbranimi jedilniki; od preprostih zimskih jedi do najbolj zahtevnega slow-fooda s priporočeno kapljico.
   
Za stran Pustno

Nadenite svoji pogostitvi masko še nevidene kulinarične izkušnje ter se zabavajte ob slikoviti postrežbi pustnih mask. Na vašo željo, lahko dogodek popestrite tudi z obiskom Korantov Poetovio Ptuj.
   
 
 
 

Domov Pr Čop  |  Restavracija  |  Catering  |  Dogodki  |  Priznanja in pohvale  |  Galerija  |  Kontakt  |

 

Lojze Čop s.p., Podkum 11, 1414 Podkum

 

Copyright © 2015 Gostilna Čop