Dobrodošli Pr Čop - Gostilna Čop


POKLIČITE  03/567-62-22, 041/407-966  ALI REZERVIRAJTE PREKO E-POŠTE  INFO@GOSTILNACOP.SI     REZERVIRAJ 


 
 

POSEBNO OBVESTILO!

Zaradi izrednega dogodka je gostišče v soboto 1.6.2019 od 12:00 naprej ZAPRTO!
V nedeljo 2.6.2019 obratujemo normalno po delovnem času.

Hvala za razumevanje
 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Dobrodošli na Podkumu, dobrodošli  Pr Čop. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
 
 
Pobegnite od vsakdanjih skrbi in doživite nepozabne trenutke v idili okusov slovenske tradicionalne kulinarike, čudovitega pogleda po okoliških hribih in pristnega gostoljubja.

Z enkratno kulinarično izkušnjo v toplem in sproščenem vzdušju vas bo navdušil prvi najmlajši kuharski mojster v Sloveniji, Lojze Čop. Dobrote “z njive na krožnik” za vas spreminja v vrhunske zalogaje, ki prepričajo tudi najzahtevnejše goste.

Naj vam prija, naj vam tekne!
 
zvezde.JPG
 
 
 Lojze Čop  Catering  Dogodki
Na televiziji  Poslovni catering  Poslovni catering 
Kuharski mojster Lojze Čop vas bo prepričal z domiselnim združevanjem izvirne slovenske kuhinje in s posluhom za sodobno kulinariko.

Leta 2011 je Lojze Čop postal najmlajši kuharski mojster. Najmlajši izmed kuharjev je do zdaj prvi v Sloveniji, ki je izpolnjeval pogoje za pridobitev mojstrskega naziva, kar med drugim pomeni več kot 5 let delovnih izkušenj ter uspešno opravljen mojstrski izpit pred strokovno komisijo.
 Naredite nepozaben vtis na povabljene

Bogate reference, čut za prefinjenost, obvladovanje protokolarnega bontona, brezhibna organizacija in postrežba Čop catering tima zagotavljajo “crème de la crème” vsebino vašemu dogodku. Z dodelanimi stili postrežbe, z unikatno pripravljenimi jedilniki in pogostitvijo sledimo vaši osebni noti, želenim barvam, zgodbi, celostni podobi … Nepozabno kulinarično popotovanje pripeljemo k vam domov, na poslovne dogodke, na poroke, na prosto ali kamor koli drugam.
 Dogodki za vse priložnosti

Naj gre za obisk najvišjih gostov, ki ga z upoštevanjem protokolarnih pravil obvladamo z odliko, ali sproščeno sindikalno zabavo, poslovni dogodki bodo za vedno ostali v vašem spominu in prinesli nova uspešna sodelovanja. Ob prvovrstni kulinarični izkušnji, izbrani kapljici ter ob sproščenem vzdušju, bo dogodek Pr Čop za vas potekal brez nepotrebnih organizacijskih stroškov in skrbi. Za vse poskrbi naš izkušen tim in ustrežljivo osebje.

Preberi več...
 
Preberi več...
 
Preberi več...
 
 
 

Domov Pr Čop  |  Restavracija  |  Catering  |  Dogodki  |  Priznanja in pohvale  |  Galerija  |  Kontakt  |

 

Lojze Čop s.p., Podkum 11, 1414 Podkum

 

Copyright © 2015 Gostilna Čop